Tømrer og snedker Viborg

Tagarbejde


Professionelt tagarbejde i Viborg, Tjele & Midtjylland

Et godt tag er lige så vigtigt som et godt fundament for et hus sundhed og dermed er det en god ide, at kontakte os fra Madsen & Grangård fra Tjele ved Viborg, når du skal have lavet tag.

Vi har den erfaring der skal til, for at give dig et sikkert og holdbart resultat, ligesom denne erfaring gør, at du opnår et tag uden fejl og mangler, udført hurtigt og effektivt i høj kvalitet.

Det er en æressag for os, at alle dele af din tagkonstruktion er i orden og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for jer, at alle detaljer er udført i høj kvalitet. Det er dette vores succes bygger på. 

 

Tagarbejde Viborg og Tjele

 

Tagarbejde kræver erfaring for det bedste resultat

Vores mange års erfaring i byggebrachen gør, at vi kan indhente de bedste materialer til den bedste pris, fordi vi siden januar 1970 har arbejdet sammen med de producenter og leverandører der producere og sælger materialer til tagkonstruktioner.

Derfor er vi opdateret med de nyeste teknikker om materialer på markedet, således at du får den bedst mulige løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os her hos Madsen & Grangård, for et uforpligtende tilbud.


Husk, at vi også laver opgaver uden for Tjele og Viborg og at vi også udfører nybyggerirenovering og ombygning, energibesparende arbejdeudskiftning af vinduer og andet arbejde inden for vinduer og døre.

Vi tilbyderBYGGE RATING for virksomheden med cvr-nr. 26142776