Tømrer og snedker Viborg

Nybyggeri i Tjele og Viborg


Få et sikkert resultat

Madsen & Grangård fra Tjele ved Viborg leverer det bedste nybyggeri. Hos Madsen & Grangård har vi stor erfaring med nybyggeri og har arbejdet med byggerier af huse og sommerhuse, siden januar 1970.

Dermed er håndværksmæssige kvaliteter forfinede og forbedret til deres nuværende høje niveau, og vi fortsætter med at forbedre os ved at holde os opdaterede med de nyeste materialer og teknikker indenfor byggebranchen.

 

Nybyggeri Viborg og Tjele

 

Vi udfører nybyggeri til den rigtige pris

Da vi har været i branchen i mange år, har vi også den kendskab til materialer og forhandlere af samme, der gør at vi kan indhente de bedste resultater til den bedste pris. Sammen med håndværk i højeste kvalitet, giver de bedste materialer det bedste resultat. Vi har stor erfaring med nybyggeri i områderne Viborg, Tjele samt resten af Midtjylland.

Du er altid velkommen til at kontakte os her hos Madsen & Grangård for et uforpligtende tilbud, hvis du skal have bygget et nyt hus.

 

Husk, at vi også laver opgaver uden for Tjele og Viborg og at vi også udfører tagarbejderenovering og ombygningenergibesparende arbejdeudskiftning af vinduer og andet arbejde inden for vinduer og døre.

Vi tilbyderBYGGE RATING for virksomheden med cvr-nr. 26142776