Tømrer og snedker Viborg

Historien om Madsen & Grangård


Billede -af -stiftere _redigeret Stifterne af Madsen & Grangård

Virksomheden blev etableret i januar 1970 af Børge Madsen og Ejvind Grangaard. De havde forinden arbejdet sammen i et par år som tømrersvende og bygget sommerhuse over det meste af Danmark. Her opstod idéen til at starte selvstændig virksomhed.

Fra begyndelsen og op gennem 1970′erne arbejdedes der hovedsageligt med reparations- og nybygningsarbejder inden for landbruget. Ved landbrugets bratte afmatning omkring 1980 vendte virksomheden blikket mod den offentlige sektor, boligforeninger og industrielle byggeopgaver i fagentrepriser og mindre hovedentrepriser.

Samtidig påbegyndtes en produktion af vinduer og døre i træ som med årene blev udvidet med tilslutning til DVC og VSO.

 

Virksomheden var privat ejet indtil d. 1. januar 2001, hvor omdannelsen til et familie aktieselskab fandt sted med henblik på et generationsskifte og tiltrædelse af 2. generation, som i dag udgør den daglige ledelse. På billedet nedenfor ses 2. generation, fra venstre mod højre: Henrik Grangaard, Tina Grangaard, Ole Madsen og Ib Madsen.

Madsen _og _Grangaard _2.generation 2. generation hos Madsen & Grangård

Pr. 1. januar 2005 stoppede produktionen af vinduer og døre og virksomheden beskæftiger sig igen 100% med tømrer-/snedker arbejder. Den private kundegruppe, som dannede grundlag for firmaets start, er gennem årene blevet passet med såvel reparations- og nybygningsarbejder.